Sevilla

Gaat u een paar dagen of voor een langere periode naar Sevilla en wilt u echt onderdeel uitmaken van het Spaanse leven? Sta dan eens stil bij het reserveren van een appartement in Sevilla. Het is eens iets anders dan het verblijf in een hotel. Op onze website bieden wij u diverse leuke, bijzondere en aparte appartementen aan in Sevilla. Stuk voor stuk zijn deze appartementen goed verzorgd en compleet ingericht. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van een paar heerlijke dagen in Sevilla.

Appartementen bieden meestal meer ruimte dan de kleine kamers die kenmerkend zijn voor de hotels in Sevilla. Ook kunt u vaak met meerdere personen in één accommodatie verblijven. Op onze website vindt u studio’s en appartementen van 1 tot 10 personen. U trekt de deur van uw appartement achter u dicht en bevindt zich direct in het bruisende centrum van Sevilla.

Vakantiespecial.be biedt u diverse leuke appartementen voor een weekendje, midweek, week of voor een langere periode:

Vakantiespecial.be Reposo Suite I - Alameda Plein - SevillaReposo Suite I – studio appartement nabij het Alameda Plein, Sevilla Een fantastische design studio voor maximaal 3 personen nabij het populaire Alameda plein in een trendy en lokale wijk in Sevilla. Het appartement is 45m2 groot.

Reserveer nu vanaf € 97,00 per nacht, voor 1 – 3 personen.

 

Na Barcelona, Madrid en Valencia te hebben bezocht ben ik nu voor het eerst in Sevilla geweest. Wat een heerlijke en bruisende stad. Ik heb er samen met mijn vriend overnacht in een studio appartement en dat is uitstekend bevallen!

Wat zijn uw ervaringen met het reserveren van een Appartement in Sevilla? Laat hieronder gerust uw reactie achter.

Nog geen reacties.