Rome

Waar overnacht u tijdens een verblijf in Rome? Heeft u wel eens gedacht aan het reserveren van een eigen studio of appartement voor een paar dagen romantisch Rome? Op onze website bieden wij u diverse leuke, bijzondere en aparte appartementen aan in Rome. Stuk voor stuk zijn deze appartementen goed verzorgd en compleet ingericht. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van een paar heerlijke dagen in Rome.

Appartementen bieden meestal meer ruimte dan de kleine kamers die kenmerkend zijn voor de hotels in Rome. Uw buren zijn echte ‘Romeinen’ en dus voelt u zich een stuk minder toerist. U trekt de deur van uw appartement achter u dicht en bevindt zich direct in het bruisende centrum van Rome.

Vakantiespecial.be biedt u diverse leuke appartementen voor een weekendje, midweek, week of voor een langere periode:

Vakantiespecial.be Appartementen Rome - Colosseo Basic - Colosseo - RomeColosseo Basic – een 2-persoons appartement nabij het Colosseum, Rome. Een betaalbaar appartement met opvallende kleuren vlakbij het Colosseum in het centrum van Rome. Deze accommodatie is geschikt voor 1 – 2 personen.

Reserveer nu vanaf € 95,00 per nacht, voor 1 – 2 personen.

 

Wij zijn onlangs een midweek naar Rome geweest en hebben een appartement gereserveerd. Dat biedt toch net wat meer ruimte dan een hotelkamer en dat vonden we wel zo prettig. We hebben er enorm van genoten!

Wat zijn uw ervaringen met het reserveren van een Appartement in Rome? Laat hieronder gerust uw reactie achter.

Nog geen reacties.