Madrid

Waar overnacht u tijdens een verblijf in Madrid? Heeft u wel eens gedacht aan het reserveren van een eigen studio of appartement voor een paar dagen Madrid? Op onze website bieden wij u diverse leuke, bijzondere en aparte appartementen aan in Madrid. Stuk voor stuk zijn deze appartementen goed verzorgd en compleet ingericht. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van een citytrip naar Madrid.

Appartementen bieden meestal meer ruimte dan de kleine kamers die kenmerkend zijn voor de hotels in Madrid. Uw buren zijn echte ‘Madrilenen’ en dus voelt u zich een stuk minder toerist. U trekt de deur van uw appartement achter u dicht en bevindt zich direct in de bruisende stad Madrid.

Vakantiespecial.be biedt u diverse leuke appartementen voor een weekendje, midweek, week of voor een langere periode:

Vakantiespecial.be Appartementen Berlijn - Kreuzberg Safari 1 - Kreuzberg - BerlijnSan Onofre Loft – Studio Appartement in de wijk Chueca, Madrid. Een compact studio appartement met traditioneel balkenplafond en houten vloer, ingericht met een eclectische mix van stijlen.  Deze accommodatie is geschikt voor 1 – 2 personen.

Reserveer nu vanaf € 70,00 per nacht, voor 1 – 2 personen.

Vakantiespecial.be Appartementen Berlijn - TV Tower Blick Studio Alexanderplatz - Mitte - BerlijnSombrerería II – Studio Appartement Madrid. Een open en licht studio appartement in de buurt Lavapies. De studio is sfeervol met warme aardekleuren en bloemenprints. Deze accommodatie biedt plaats aan 1 tot 2 personen.

Reserveer nu vanaf € 80,00 per nacht, voor 1 -2 personen.

Met 2 vriendenstellen bezochten wij Madrid. Het door ons gekozen appartement was perfect. De twee slaapkamers kwamen uit op een leuke living en er was zelfs een keuken. Niet dat we daar gebruik van hebben gemaakt, maar het idee dat dat kan is extra fijn.

Wat zijn uw ervaringen met het reserveren van een Appartement in Madrid? Laat hieronder gerust uw reactie achter.

Nog geen reacties.