Grand Plaza 5 – Studio Appartement in Londen

Vakantiespecial.be Appartementen Londen - Grand Plaza 5 - Londen

 

 

 

Grand Plaza 5 is een fantastisch studio appartement van 20 m2 en geschikt voor maximaal 2 personen. Het ligt in het rustige Bayswater in Londen Centrum.

Grand Plaza 5 is een appartement met warme kleuren en een moderne inrichting. Het appartement maakt onderdeel van een hotel met meerdere appartementen. U kunt dus profiteren van een helpdesk, snelle check-in en een bagagedepot.  De lounge van het appartement heeft een sofa, salontafel en audiovisuele installatie. In het slaapgedeelte bevindt zich 1 tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Het appartement heeft ook een keukentje met al het benodigde keukengerei en een eetgedeelte dat plaats biedt aan twee personen. Ook kunt u ’s ochtends gebruik maken van het ontbijt geserveerd in het hotel. Een ADSL internetverbinding is aanwezig.

Grand Plaza 5 is gelegen in het rustige Bayswater, ten noorden van het Hyde Park in Londen. Antiekmarkten in Portbello Road zijn op korte afstand van het appartement te vinden. Het dichtstbijzijnde metro station is Bayswater.

Reserveer dit appartement nu al vanaf GBP 80,00 per nacht voor 1 of 2 personen.

 

 

Bekijk ook deze andere Appartementen in Londen:

 

Nog geen reacties.

Nog geen trackbacks.