Londen

Waar overnacht u tijdens een verblijf in Londen? Heeft u wel eens gedacht aan het reserveren van een eigen studio of appartement voor een paar dagen Londen? Op onze website bieden wij u diverse leuke, bijzondere en aparte appartementen aan in het centrum van Londen. Stuk voor stuk zijn deze appartementen goed verzorgd en compleet ingericht. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van een paar heerlijke dagen in Londen.

Appartementen bieden meestal meer ruimte dan de kleine kamers die kenmerkend zijn voor de hotels in Londen. Uw buren zijn echte ‘Londenaren’ en dus voelt u zich een stuk minder toerist. U trekt de deur van uw appartement achter u dicht en bevindt zich direct in het bruisende centrum van Londen.

Vakantiespecial.be biedt u diverse leuke appartementen voor een weekendje, midweek, week of voor een langere periode:

Vakantiespecial.be Appartementen Berlijn - Kreuzberg Safari 1 - Kreuzberg - BerlijnGrand Plaza 5 – Studiop Appartement in Bayswater, Londen Een fantastisch studio appartement met warme kleuren en een moderne inrichting gelegen in het rustige Bayswater. Deze accommodatie is geschikt voor 1 – 2 personen.

Reserveer nu vanaf GBP 80,00 per nacht, voor 1 – 2 personen.

 

Bekijk nog 100 andere appartementen in Londen & Reserveer direct online!

Twee keer per jaar ga ik naar Londen. Ik ken de stad ondertussen op mijn duimpje. Ik overnacht iedere keer in een ander appartement en geniet zo optimaal van een paar dagen Londen.

Wat zijn uw ervaringen met het reserveren van een Appartement in Londen? Laat hieronder gerust uw reactie achter.

Nog geen reacties.

Nog geen trackbacks.