Berlijn

Waar overnacht u tijdens een verblijf in Berlijn? Heeft u wel eens gedacht aan het reserveren van een eigen studio of appartement voor een paar dagen Berlijn? Op onze website bieden wij u diverse leuke, bijzondere en aparte appartementen aan in Berlijn. Stuk voor stuk zijn deze appartementen goed verzorgd en compleet ingericht. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van een paar heerlijke dagen in Berlijn.

Appartementen bieden meestal meer ruimte dan de kleine kamers die kenmerkend zijn voor de hotels in Berlijn. Uw buren zijn echte ‘Berliners’ en dus voelt u zich een stuk minder toerist. U trekt de deur van uw appartement achter u dicht en bevindt zich direct in het bruisende centrum van Berlijn.

Vakantiespecial.be biedt u diverse leuke appartementen voor een weekendje, midweek, week of voor een langere periode:

Vakantiespecial.be Appartementen Berlijn - Kreuzberg Safari 1 - Kreuzberg - BerlijnKreuzberg Safari 1 – een 2-persoons studio appartement in Kreuzberg, Berlijn. Een originele studio appartement met safari als thema in de leuke en hippe wijk Kreuzberg. Deze accommodatie is geschikt voor 1 – 2 personen.

Reserveer nu vanaf € 65,00 per nacht, voor 1 – 2 personen.

Vakantiespecial.be Appartementen Berlijn - TV Tower Blick Studio Alexanderplatz - Mitte - BerlijnTV Tower Blick Studio – een 2-persoons studio nabij Alexanderplatz in Berlijn Mitte. Een studio met uitzicht op de iconische TV-toren van Berlijn met een knusse en comfortabele inrichting. De studio is ingericht met moderne meubels en houten vloeren.

Reserveer nu vanaf € 65,00 per nacht, voor 1 -2 personen.

Vakantiespecial.be Oderberger Stil II Appartement - Prenzlauer Berg - BerlijnOderberger Stil II 2-slaapkamer appartement in Prenzlauer Berg Berlijn. Een ideaal 2-slaapkamer appartement voor maximaal 4 personen in de hippe wijk Prenzlauer Berg in Berlijn. Het appartement is licht en ruim en ligt vlakbij het levendige Mauerpark in Berlijn.

Reserveer nu vanaf € 99,00 per nacht, voor 1 – 4 personen.

Ieder jaar breng ik een bezoek aan Berlijn. De laatste jaren heb ik steeds in een appartement geslapen. Het heeft toch net wat meer ruimte dan een hotelkamer en is daardoor wel zo comfortabel.

Wat zijn uw ervaringen met het reserveren van een Appartement in Berlijn? Laat hieronder gerust uw reactie achter.

Nog geen reacties.