Barcelona

Waar overnacht u tijdens een verblijf in Barcelona? Heeft u wel eens gedacht aan het reserveren van een eigen studio of appartement voor een paar dagen Barcelona? Op onze website bieden wij u diverse leuke, bijzondere en aparte appartementen aan in Barcelona. Stuk voor stuk zijn deze appartementen goed verzorgd en compleet ingericht. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van een paar heerlijke dagen in Barcelona.

Appartementen bieden meestal meer ruimte dan de kleine kamers die kenmerkend zijn voor de hotels in Barcelona. Uw buren zijn echte ‘Barcelonezen’ en dus voelt u zich een stuk minder toerist. U trekt de deur van uw appartement achter u dicht en bevindt zich direct in het bruisende centrum van Barcelona.

Vakantiespecial.be biedt u diverse leuke appartementen voor een weekendje, midweek, week of voor een langere periode:

Vakantiespecial.be Appartementen Barcelona - Sueno Miró - Poble Nou - BarcelonaSueno Miró – een 2-persoons appartement in Poble Nou, Barcelona. Een modern appartement met vibrante kleuren in de wijk Poble Nou die erg in opkomst is. Deze accommodatie is geschikt voor 1 – 2 personen.

Reserveer nu vanaf € 53,00 per nacht, voor 1 – 2 personen.

Vakantiespecial.be Appartementen Barcelona - Borne Candela 1 - El Borne - BarcelonaBorne Candela 1 – een 2-persoons studio in El Borne , Barcelona. Een studio appartement in de levendige wijk El Borne in Barcelona. ’s Ochtends kunt u heerlijk ontbijten op uw eigen balkon.

Reserveer nu vanaf € 85,00 per nacht, voor 1 -2 personen.

VVakantiespecial.be Vaya Playa - Barceloneta - BarcelonaVaya Playa – een 2-slaapkamer appartement in Barceloneta,  Barcelona. Een kleurrijk 2-slaapkamer appartement voor maximaal 4 personen nabij het strand in de leuke wijk Barceloneta. Het appartement heeft twee aparte slaapkamers en 2 badkamers.

Reserveer nu vanaf € 100,00 per nacht, voor 1 – 4 personen.

Barcelona vind ik zo’n heerlijke stad dat ik er twee keer per jaar naar toe ga. In het vroege voorjaar en aan het einde van de zomer. Iedere keer kies ik voor een ander appartement, zo leer ik de stad en de Barcelonezen steeds beter kennen.

Wat zijn uw ervaringen met het reserveren van een Appartement in Barcelona? Laat hieronder gerust uw reactie achter.

Nog geen reacties.